2011 - Canis CLub Cífer

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

2011

SPRIEVOD k 720. výročiu založenia obce


Počas prvých októbrových dní sa uskutočnili významné oslavy našej obce, ktorých sme sa aktívne zúčastnili. Najväčšou akciou bol alegorický sprievod, kde sme boli skutočne aktívnym účastníkom, čím sme ukázali "divákom" aké krásne a naplňujúce je venovať sa psíkom. Všetkým zúčastneným členom rada klubu ďakuje za hrdú reprezentáciu nášho klubu. Fotky z tohto vydareného podujatia zverejníme v najbližšom čase v galérii.


Spoločná klubová súťaž 2011 - 1. ročník!


Prvý ročník našej spoločnej klubovej súťaže sa uskutočnil v sobotu 16.7.2011. Súťaž bola spojená s opekačkou a varením gulášu. Prialo nám počasie a všetci sme sa super bavili. Niekoľko pekných záberov si možete pozrieť v galérii. Priebeh a výsledky súťaže si môžete pozrieť tu.


Beseda so zvieratkami - akcia v Horskom parku

Dňa 10.4.2011 sa uskutočnili v horárni v Horskom parku ukážky agility, dogdancingu a tiež krátka prednáška o veterinárnej starostlivosti o psa v rámci akcie „Beseda so zvieratkami“. Zúčastnila sa jej členka Canis Clubu Cífer Alena Lopušanová so svojimi psami Anny, Viky (border collie) a Vočkom (kríženec).Detailnejšie o tejto akcii sa môžete dozvedieť tu. Fotky si môžete pozrieť v galérii.
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky